Terug

Volg Vandaag Inside

PSV blijft steken op 0-0 tegen derdeklasser VfL Osnabrück

PSV blijft steken op 0-0 tegen derdeklasser VfL Osnabrück

10 juli 2021, 18:30

PSV heeft de oefenwedstrijd in Duitsland tegen VfL Osnabrück niet kunnen winnen. Het duel eindigde in 0-0. Osnabrück speelt in Duitsland in de derde profliga. PSV liet in de eerste helft legio kansen liggen. Ook na de rust was de afronding zwak aan Brabantse kant.

Eerder in de oefenperiode won PSV in Duitsland met 10-1 van de amateurs van Delbrücker SC. De Eindhovenaren begonnen vorige week in eigen omgeving de oefencampagne met een overwinning tegen de Belgische eerstedivisionist RWD Molenbeek: 6-2.

PSV oefent woensdag in het Philips Stadion nog tegen PAOK FC. De Eindhovenaren hebben een korte aanloopperiode naar de belangrijke confrontaties met Galatasaray in de tweede voorronde van de Champions League. De eerste ontmoeting is woensdag 21 juli op eigen veld. Een week later volgt in Turkije de return.

PSV moet drie kwalificatieronden overleven om het hoofdtoernooi van de Champions League te bereiken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.