Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV betaalt 9 miljoen voor middenvelder Sangaré'

'PSV betaalt 9 miljoen voor middenvelder Sangaré'

26 sep 2020, 23:10

PSV gaat in de komende dagen Ibrahim Sangaré presenteren. De middenvelder komt over van Toulouse en kost zo'n 9 miljoen euro. Hij tekent naar verluidt een contract voor 5 jaar in Eindhoven, weet Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

Sangaré werd zaterdag al medisch gekeurd en zal één dezer dagen gepresenteerd worden. De 22-jarige middenvelder degradeerde afgelopen seizoen met Toulouse uit de Franse Ligue 1. Toch kon hij ook rekenen op interesse uit de Premier League. Sangaré zal op het middenveld van PSV waarschijnlijk naast Pablo Rosario in het verdedigende blok komen te spelen.

Eerder haalde PSV al de doelmannen Yvon Mvogo en Vincent Müller, linksback Philipp Max en spits Eran Zahavi naar Eindhoven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.