Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV bereikt akkoord met Dortmund over Malen'

'PSV bereikt akkoord met Dortmund over Malen'

22 juli 2021, 23:32

Donyell Malen maakt op korte termijn de overstap van PSV naar Borussia Dortmund. Betrouwbare bronnen bij de Eindhovense club melden dat Dortmund zich officieel bij PSV heeft gemeld voor de spits en dat er beweging in de onderhandelingen zit. Naar verwachting komt de transfer snel rond.

Malen kwam vier seizoenen lang uit voor PSV. De international heeft nog een contract tot de zomer van 2024 bij de club. Afgelopen seizoen scoorde Malen in de Eredivisie negentien keer.

Dortmund zou volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International zo'n 30 miljoen euro betalen voor Malen, die Mino Raiola als zaakwaarnemer heeft. Trainer Roger Schmidt zei eerder al er niet meer vanuit te gaan dat Malen en Denzel Dumfries, die allebei een duidelijke vertrekwens hebben, na het EK nog terug zouden keren in Eindhoven.

Zonder Malen en Dumfries won PSV woensdag in de tweede voorronde van de Champions League de eerste wedstrijd van Galatasaray met 5-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.