Terug

Volg Vandaag Inside

PSV benoemt De Jong tot ambassadeur en neemt afscheid met prachtige video

PSV benoemt De Jong tot ambassadeur en neemt afscheid met prachtige video

1 juli 2019, 22:30

Luuk de Jong blijft ondanks zijn vertrek naar Sevilla als ambassadeur verbonden aan PSV. 'Ik zie het als een enorme eer dat ik op deze manier mijn goede gevoel bij PSV kan blijven uitdragen', reageert De Jong via de officiële kanalen van PSV.

Toon Gerbands is trots dat De Jong verbonden blijft aan PSV: 'We hebben bij PSV echt heel veel fantastische spelers gehad, maar sommigen zijn voor ons net wat specialer gebleken “Sommigen hebben een tijdperk op positieve wijze gekleurd of hebben PSV in een bepaald land op de kaart gezet. Romário, Salcido en Rodriguez vallen in de laatste categorie, Luuk de Jong in de eerste. Luuk kwam bij PSV in een fase van wederopbouw en heeft vanaf dag één zijn verantwoordelijkheden genomen. En dat vijf jaar lang. Hij is een winnaar gebleken, ook in moeilijke tijden.'

Bovendien neemt PSV op de social media-kanalen van de club afscheid van De Jong met een prachtige video:

PSV neemt afscheid van De Jong met prachtige video

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.