Terug

Volg Vandaag Inside

PSV behaalt tegen Cambuur derde zege op rij in Eredivisie

PSV behaalt tegen Cambuur derde zege op rij in Eredivisie

12 mrt 2023, 18:48

 PSV heeft in de Eredivisie de derde zege op rij geboekt. Na overwinningen op FC Twente (3-1) en RKC Waalwijk (0-1), was het elftal van trainer Ruud van Nistelrooij ook te sterk voor SC Cambuur: 5-2. In oktober verloor PSV de uitwedstrijd tegen de hekkensluiter nog met 3-0.

Halverwege was de stand nog gelijk in het Philips-stadion. Remco Balk zette Cambuur op voorsprong, waarna Xavi Simons gelijkmaakte.

Na rust liep PSV via Patrick van Aanholt en Anwar El Ghazi verder weg. Bjørn Johnsen verkleinde de achterstand voor Cambuur, waarna Fábio Silva (strafschop) en opnieuw El Ghazi scoorden voor PSV: 5-2.

PSV blijft op de vierde plaats staan in de Eredivisie, met een achterstand van 3 punten op Feyenoord. De koploper speelt later op zondag nog tegen FC Volendam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.