Terug

Volg Vandaag Inside

PSV begint uitwedstrijd tegen Heracles zonder Malen

PSV begint uitwedstrijd tegen Heracles zonder Malen

27 sep 2020, 17:56

Donyell Malen zit zondag in de uitwedstrijd van PSV tegen Heracles op de reservebank. De spits is nog niet heel lang terug van een zware knieblessure en wil op het kunstgras in Almelo vermoedelijk geen risico nemen. Cody Gakpo en Bruma vormen het aanvalsduo van PSV. De Israëlische nieuwkomer Eran Zahavi is nog niet speelgerechtigd.

In vergelijking met de uitwedstrijd van donderdag tegen NS Mura in de Europa League is ook Olivier Boscagli zijn basisplaats kwijt. Nick Viergever staat links in het centrum van de verdediging, naast Jordan Teze. Michal Sadilek en Pablo Rosario zijn de twee controleurs op het middenveld.

Mohamed Ihattaren mag weer vanaf het begin meedoen, rechts op het middenveld. Mauro Júnior begint vanaf de linkerkant. Maximiliano Romero liep tegen Mura een zware knieblessure op. De Argentijnse aanvaller komt dit seizoen niet meer in actie.

PSV komt bij winst op 9 punten uit 3 duels en zou zich daarmee voegen bij Ajax en sc Heerenveen.

Silvester van der Water behoort weer tot de selectie van Heracles Almelo. De aanvaller zorgde een week geleden voor opschudding, omdat hij zich per WhatsApp bij trainer Frank Wormuth afmeldde voor de ontmoeting met Willem II. Van der Water wil graag overstappen naar de Amerikaanse club Orlando City. Tegen PSV begint Van der Water, die zijn excuses heeft aangeboden, op de reservebank.

Opstelling PSV: Mvogo; Dumfries, Teze, Viergever en Max; Ihattaren, Sadilek, Rosario en Mauro Júnior; Bruma en Gakpo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.