Terug

Volg Vandaag Inside

PSV begint tegen FC Barcelona

PSV begint tegen FC Barcelona

31 aug 2018, 01:05

MONACO (ANP) - PSV begint de groepsfase van de Champions League met een wedstrijd in en tegen Barcelona. Het duel wordt gespeeld op dinsdag 18 september.

Op woensdag 3 oktober is de eerste thuiswedstrijd, tegen Inter. Daarna volgen PSV - Tottenham (24 oktober), Tottenham - PSV (6 november), PSV - Barcelona (28 november) en Inter - PSV (11 december).

Ajax gaat op 19 september van start tegen AEK Athene. Dat duel is in Amsterdam. Op 2 oktober staat in München de topper tegen Bayern op het programma. Daarna komen Ajax - Benfica (23 oktober), Benfica - Ajax (7 november), AEK Athene - Ajax (27 november) en Ajax - Bayern München (12 december).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.