Terug

Volg Vandaag Inside

PSV begint met nieuwkomer Götze aan uitwedstrijd tegen PEC Zwolle

PSV begint met nieuwkomer Götze aan uitwedstrijd tegen PEC Zwolle

18 okt 2020, 18:05

Mario Götze debuteert zondag bij PSV. De Duitser, die op de laatste dag van de transfermarkt werd vastgelegd, heeft zondag in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle direct een basisplaats.

Götze zat zonder club sinds hij eind juni vertrok bij Borussia Dortmund. In de tussentijd trainde hij voor zichzelf. PSV-trainer Roger Schmidt zei vrijdag al dat hij te spreken was over de fitheid van de aanvallende middenvelder.

Naast Götze maakt ook Ibrahim Sangaré zijn debuut bij PSV. De Ivoriaanse controlerende middenvelder kwam over van Toulouse. Mohamed Ihattaren is voorlopig het belangrijkste slachtoffer na de komst van de vele nieuwkomers. De spelmaker, dit seizoen nog zoekende naar zijn vorm, zit tegen PEC op de reservebank.

PSV mist verdediger Jordan Teze en aanvaller Eran Zahavi. Beide spelers testten onlangs positief op het coronavirus. Timo Baumgartl vervangt Teze in het centrum van de verdediging.

Opstelling PSV: Mvogo; Dumfries, Baumgartl, Boscagli en Max; Mauro Júnior, Rosario, Sangaré en Götze; Malen en Gakpo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.