Terug

Volg Vandaag Inside

PSV begint met Ihattaren aan uitwedstrijd tegen sc Heerenveen

PSV begint met Ihattaren aan uitwedstrijd tegen sc Heerenveen

6 dec 2020, 17:02

Mohamed Ihattaren heeft zondag een basisplaats bij PSV. De 18-jarige middenvelder mag tegen sc Heerenveen meedoen in plaats van Noni Madueke, die in Friesland op de reservebank begint.

Het elftal van PSV is verder ongewijzigd in vergelijking met donderdag, toen de Eindhovenaren in de Europa League met 1-0 wonnen van Granada en zich daarmee plaatsten voor de volgende ronde. Denzel Dumfries, Madueke en Eran Zahavi vielen in Spanje geblesseerd uit. Dumfries start tegen Heerenveen in de basis, Madueke zit dus op de bank en Zahavi is nog niet van zijn blessure hersteld en ontbreekt in Heerenveen.

Ihattaren keerde tegen Granada terug in de wedstrijdselectie. De twee duels daarvoor, tegen PAOK Saloniki en Sparta Rotterdam, hield trainer Roger Schmidt hem nog buiten de groep. Ihattaren was namelijk vermoeid.

PSV komt bij winst op 1 punt van koploper Ajax.

Opstelling PSV: Mvogo; Dumfries, Teze, Boscagli en Max; Ihattaren, Rosario, Sangaré en Götze; Malen en Gakpo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.