Terug

Volg Vandaag Inside

PSV begint jaar met verlies tegen Club Brugge

PSV begint jaar met verlies tegen Club Brugge

9 jan 2020, 18:24

PSV heeft de eerste wedstrijd van 2020 verloren. Op het trainingskamp in Qatar was Club Brugge net iets sterker dan de Eindhovenaren. De Belgen wonnen met 2-1.

Jelle Vossen scoorde na 53 minuten voor de Belgen. Eduard Sobol maakte er met een schot van afstand 2-0 van. Ritsu Doan maakte daarna het doelpunt voor PSV, op aangeven van Cody Gakpo.

Bij PSV maakte de 17-jarige Brit Noni Madueke zijn debuut als basisspeler. Hij vormde de aanval met Bruma en Mohamed Ihattaren. Ibrahim Afellay, lange tijd niet fit, stond eveneens aan de aftrap. Coach Ernest Faber had hem bovendien de aanvoerdersband gegeven.

In de tweede helft stuurde Faber bijna een geheel ander elftal het veld in. Zo kwam Robbin Ruiter nog even in het doel voor Lars Unnerstall. Ruud Vormer speelde een deel van de wedstrijd mee met Club Brugge.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.