Terug

Volg Vandaag Inside

PSV-back Max debuteert voor Duitsland

PSV-back Max debuteert voor Duitsland

11 nov 2020, 21:27

Philipp Max maakt woensdagavond zijn debuut voor de nationale voetbalploeg van Duitsland. De linksback van PSV heeft van bondscoach Joachim Löw een basisplaats gekregen voor het oefenduel met Tsjechië in Leipzig, aanvang 20.45 uur.

Max verruilde FC Augsburg afgelopen zomer voor PSV. Bondscoach Löw geeft woensdagavond veel van zijn basisspelers rust met het oog op de komende duels met Oekraïne en Spanje in de Nations League

Bij Tsjechië debuteert Václav Cerny in de basisformatie. De buitenspeler maakte de afgelopen weken een goede indruk bij FC Twente.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.