Terug

Volg Vandaag Inside

PSV als koploper de winterstop in

PSV als koploper de winterstop in

22 dec 2018, 22:47

EINDHOVEN (ANP) - PSV gaat als koploper van de eredivisie de winterstop in. De ploeg van trainer Mark van Bommel won in Eindhoven tegen AZ de laatste competitiewedstrijd van dit kalenderjaar met 3-1. PSV sluit de eerste seizoenshelft zo af met 48 punten uit zeventien duels.

De Eindhovense ploeg, die alleen bij Feyenoord verloor en verder alle competitiewedstrijden in winst omzette, heeft nu vijf punten meer dan Ajax. De Amsterdammers sluiten 2018 zondag af bij FC Utrecht en kunnen hun achterstand dan weer terugbrengen tot twee punten.

AZ kwam na een kwartier op voorsprong via Mats Seuntjens. Steven Bergwijn trok de stand gelijk en kort na rust zette Michal Sadilek, die al vroeg in het veld was gekomen voor Gastón Pereiro, de thuisclub op 2-1. Hirving Lozano besliste het duel in de slotfase uit een strafschop.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.