Terug

Volg Vandaag Inside

PSV accepteert schikkingsvoorstel Obispo na rode kaart tegen Feyenoord

PSV accepteert schikkingsvoorstel Obispo na rode kaart tegen Feyenoord

6 feb 2023, 17:00

PSV moet het de komende week doen zonder Armando Obispo. De verdediger van de Eindhovenaren werd door de KNVB voor meerdere wedstrijden geschorst.

Scheidsrechter Danny Makkelie toonde in het duel Feyenoord-PSV (2-2) een rode kaart aan Obispo nadat de verdediger onbesuisd een duel aanging. Obispo heeft van de KNVB twee wedstrijden schorsing en één wedstrijd voorwaardelijk opgelegd gekregen.

PSV heeft het schikkingsvoorstel van de KNVB geaccepteerd. Hierdoor mist de verdediger het bekerduel tegen FC Emmen en de competitiewedstrijd tegen FC Groningen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.