Terug

Volg Vandaag Inside

PSV-AC Milan vanavond live te zien bij Veronica

PSV-AC Milan vanavond live te zien bij Veronica

29 dec 2022, 17:12

PSV sluit het jaar af met een mooie oefenwedstrijd tegen AC Milan. Het duel is vanavond (30 december) live te zien bij Veronica.

Het is de laatste wedstrijd voor PSV ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij hervat de eredivisie op zaterdag 7 januari tegen Sparta. Drie dagen later spelen de Eindhovenaren in Rotterdam opnieuw tegen Sparta, dan in de KNVB-beker. Na veertien speelrondes staat PSV net als Ajax op dertig punten, drie punten onder koploper Feyenoord.

Vanaf 18:00 uur start de voorbeschouwing van de wedstrijd tussen PSV en AC Milan met Hélène Hendriks bij Veronica!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.