Terug

Volg Vandaag Inside

'Zondag moet het beter tegen Feyenoord'

'Zondag moet het beter tegen Feyenoord'

26 jan 2021, 23:14

PSV-aanvaller Donyell Malen beaamde volmondig dat zijn ploeg bij FC Emmen niet best had gespeeld. "We hadden inderdaad moeilijke momenten", gaf hij na de late zege op de hekkensluiter (0-2) toe bij* ESPN*. "We speelden best wel aardig, maar in de eindfase waren we niet erg nauwkeurig. Het was rommelig, ja, maar dat kwam ook door het kunstgrasveld. Dat voelt toch wel anders aan. Zondag moet het allemaal beter", doelde hij op de topper in De Kuip tegen Feyenoord.

Malen toonde ook de nodige zelfkritiek. "Ja, ik had zelf ook wat scherper moeten zijn in de afronding. De komende dagen moeten we maar flink gaan trainen."

PSV-aanvoerder Denzel Dumfries moest in de slotfase het veld nog verlaten met ogenschijnlijk een flinke blessure. "Ik weet nog niet waar hij last van heeft. Ik hoop dat het goed met hem gaat. We hebben hem nodig", besloot Malen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.