Terug

Volg Vandaag Inside

PSG zonder Rabiot naar Qatar

PSG zonder Rabiot naar Qatar

13 jan 2019, 21:24

PARIJS (ANP) - Paris Saint-Germain is zonder Adrien Rabiot naar Qatar gevlogen voor een kort trainingskamp. De Franse middenvelder bleef achter in Parijs, volgens zijn club vanwege familieomstandigheden. Rabiot is al wekenlang onderwerp van gesprek omdat hij weigert zijn aflopende contract bij PSG te verlengen, tot onvrede van de clubleiding.

De 23-jarige middenvelder is vanwege alle perikelen zijn basisplaats kwijtgeraakt. De clubleiding heeft trainer Thomas Tuchel opgedragen om Rabiot niet meer op te stellen en de Duitser geeft daar vooralsnog gehoor aan. De Franse international staat in de belangstelling van onder meer FC Barcelona en Bayern München.

Tuchel stapte zondag met vrijwel al zijn sterren in het vliegtuig naar Doha. PSG speelt volgend weekeinde thuis tegen En Avant de Guingamp, de hekkensluiter van de Ligue 1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.