Terug

Volg Vandaag Inside

PSG wint ook veertiende competitiewedstrijd

PSG wint ook veertiende competitiewedstrijd

24 nov 2018, 20:10

PARIJS (ANP) - Paris Saint-Germain is ook na veertien competitiewedstrijden nog zonder puntenverlies. De kampioen won ook de thuiswedstrijd tegen Toulouse (1-0).

Paris Saint-Germain speelde zonder de geblesseerde aanvallers Neymar en Kylian Mbappé. Het is nog onduidelijk of zij woensdag wel in actie kunnen komen tegen Liverpool in de Champions League. Edinson Cavani maakte het enige doelpunt.

PSG heeft al een voorsprong van vijftien punten op Olympique Lyon, dat voorlopig tweede staat. Lille kan zondag de achterstand op de koploper terugbrengen tot dertien punten. Die ploeg gaat zondag op bezoek bij OGC Nice.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.