Terug

Volg Vandaag Inside

Paris Saint-Germain wint met Bakker in beker

Paris Saint-Germain wint met Bakker in beker

12 feb 2020, 21:36

Met Mitchel Bakker voor de eerste keer in de basis heeft Paris Saint-Germain in de kwartfinale van de strijd om de Franse beker gewonnen bij Dijon. De kampioen en koploper deed dat met 6-1.

Bakker, linksachter én voormalig speler van Jong Ajax, had al in de openingsminuut een belangrijk aandeel in de eerste treffer. Uit zijn voorzet werkte Wesley Lautoa de bal in eigen doel. Mounier Chouiar maakte gelijk voor de thuisploeg, door Kylian Mbappé (2), Thiago Silva, Pablo Sarabia en Edinson Cavani liep PSG vervolgens uit.

Bakker viel eerder al een keer in bij de Franse topclub. Ook dat was in het bekertoernooi.

Stade Rennes plaatste zich eerder al voor de halve finale.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.