Terug

Volg Vandaag Inside

PSG wint doelpuntenfestijn met Bordeaux

PSG wint doelpuntenfestijn met Bordeaux

24 feb 2020, 00:08

Paris Saint-Germain heeft een doelpuntenfestijn met Girondins de Bordeaux winnend afgesloten (4-3). De kampioen verstevigde zo de koppositie van Ligue 1.

PSG heeft nu een voorsprong dertien punten op nummer twee Olympique Marseille, dat zich zaterdag liet verrassen door FC Nantes (1-3).

Marquinhos scoorde tweemaal voor PSG. Kylian Mbappé en Edinson Cavani troffen eveneens doel voor de thuisploeg. Cavani heeft als eerste speler 200 keer gescoord voor PSG. Zlatan Ibrahimovic staat met 156 treffers nog steeds tweede op de eeuwige lijst van topscorers van de Franse topclub.

Neymar werd in blessuretijd met een tweede gele kaart van het veld gestuurd bij PSG, waar de Nederlandse verdediger Mitchel Bakker niet bij de selectie zat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.