Terug

Volg Vandaag Inside

'PSG wil ontevreden Ramos losweken bij Real Madrid'

'PSG wil ontevreden Ramos losweken bij Real Madrid'

17 nov 2020, 12:54

Sergio Ramos is een icoon van Real Madrid, maar toch vertrekt de Spaanse verdediger komende zomer mogelijk bij de 'Koninklijke'. Het contract van de 34-jarige aanvoerder in de Spaanse hoofdstad loopt aan het einde van dit seizoen af. Volgens Spaanse media wil Ramos voor twee seizoenen bijtekenen, maar blijft de clubleiding bij het beleid dat spelers boven de 30 jaar een contract voor slechts een jaar krijgen.

Paris Saint-Germain zou de ontwikkelingen in Madrid rond Ramos nauwlettend volgen. Volgens de krant AS ligt in Parijs een driejarig contract met een jaarsalaris van 20 miljoen euro klaar voor Ramos. De verdediger speelt al sinds 2005 voor Real Madrid. In het witte shirt vulde Ramos zijn erelijst met onder meer vijf landstitels en vier keer de Champions League. In 660 competitiewedstrijden in La Liga maakte Ramos honderd doelpunten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.