Terug

Volg Vandaag Inside

PSG waarschijnlijk zonder Kean in return tegen Barcelona

PSG waarschijnlijk zonder Kean in return tegen Barcelona

3 mrt 2021, 19:14

Paris Saint-Germain vreest aanvaller Moise Kean volgende week in de Champions League tegen Barcelona te moeten missen. De Franse kampioen maakte bekend dat de Italiaan positief heeft getest op het coronavirus.

Kean (21), die in de afgelopen vijf duels vier keer scoorde, ontbreekt in elk geval woensdagavond in het duel tegen Bordeaux in de nationale competitie. Het van Everton geleende talent zit voorlopig thuis in isolatie.

Tot grote paniek leidt het vermoedelijk vooralsnog niet in Parijs. PSG won het eerste van twee duels van Barcelona in Spanje met maar liefst 4-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.