Terug

Volg Vandaag Inside

PSG versterkt zich met doelman Donnarumma

PSG versterkt zich met doelman Donnarumma

14 juli 2021, 20:02

Paris Saint-Germain heeft zich verzekerd van de diensten van keeper Gianluigi Donnarumma, die zondag nog een hoofdrol vervulde in de EK-finale. De 22-jarige Donnarumma, die transfervrij overkomt van AC Milan, heeft voor vijf jaar getekend in Parijs.

"Ik ben waanzinnig blij om deel uit te maken van deze geweldige club. Ik voel me klaar voor deze nieuwe uitdaging en wil me hier graag doorontwikkelen. Met PSG wil ik zoveel mogelijk prijzen winnen", zei Donnarumma.

Drie dagen geleden werd Donnarumma met Italië Europees kampioen. In de finale tegen Engeland, op Wembley, stopte de doelman twee strafschoppen; die van Jadon Sancho en Bukayo Saka.

Donnarumma is afkomstig uit de jeugdopleiding van AC Milan, waar hij 215 competitiewedstrijden speelde. Hij werd in 2016 de jongste international toen hij al uitkwam voor Italië met zijn leeftijd van 17 jaar en 189 dagen.

Paris Saint-Germain, dat eerder al Georginio Wijnaldum, Sergio Ramos en Achraf Hakimi vastlegde, verloor afgelopen seizoen in de Champions League in de halve finales van Manchester City. De Franse topclub greep zelfs naast de landstitel. Die ging naar Lille.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.