Terug

Volg Vandaag Inside

PSG stuurt Weah met nieuw contract naar Celtic

PSG stuurt Weah met nieuw contract naar Celtic

8 jan 2019, 12:26

PARIJS (ANP) - De talentvolle aanvaller Timothy Weah maakt het seizoen af bij Celtic. De 18-jarige zoon van de illustere topspits George Weah, nu president van Liberia, gaat naar de Schotse kampioen om ervaring op te doen. Weah komt weinig aan spelen toe bij Paris Saint-Germain, waar hij geduchte concurrentie heeft van onder anderen Edinson Cavani, Neymar en Kylian Mbappé.

Voor vertrek naar Glasgow ondertekende de spits eerst een nieuw contract bij de Franse topclub. Zijn verbintenis werd verlengd tot de zomer van 2021. Weah junior debuteerde vorig jaar in de hoofdmacht van PSG. Begin dit seizoen kwam hij in de Franse competitie twee keer in actie. Weah scoorde als invaller tegen Caen (3-0) en mocht een week daarna tegen Guingamp starten.

De tiener werd geboren in New York en speelde inmiddels acht interlands voor de Verenigde Staten. Weah scoorde één keer voor 'Team USA'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.