Terug

Volg Vandaag Inside

PSG-speler Florenzi test positief op corona

PSG-speler Florenzi test positief op corona

5 apr 2021, 12:32

Alessandro Florenzi mist woensdag waarschijnlijk de uitwedstrijd van Paris-Saint Germain tegen Bayern München in de kwartfinale van de Champions League. De Italiaan is positief op corona getest en zit thuis in quarantaine.

PSG maakte afgelopen vrijdag al bekend dat Marco Verratti positief getest was op het coronavirus. Ook voor hem komt het eerste duel met Bayern vermoedelijk te vroeg. De middenvelder testte eind januari ook al positief op corona. Florenzi en Verratti kwamen de afgelopen weken met Italië in actie in de WK-kwalificatie.

Bayern München en PSG troffen elkaar aan het einde van het vorige seizoen in de finale van de Champions League. Bayern won dat duel met 1-0, met dank aan een treffer van Kingsley Coman. Bayern kan woensdag geen beroep doen op de geblesseerde topscorer Robert Lewandowski.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.