Terug

Volg Vandaag Inside

'PSG-speler beroofd door prostituee'

'PSG-speler beroofd door prostituee'

27 okt 2021, 12:24

Dinsdagavond rond 20:00 zou een speler van Paris Saint-Germain zijn overvallen door een prostituee. Dat meldt de Franse krant Le Parisien. De dievegge zou 200 euro aan spullen hebben buitgemaakt.

Het incident zou hebben plaatsgevonden ten westen van Parijs, terwijl de speler reed over de Avenue de la Reine-Marguerite. Bij de verkeerslichten stapte de prostituee in, waarna zij de PSG-speler bedreigde met een wapen. Nadat de vrouw zijn portemonnee en telefoon te pakken had, vroeg zij ook nog om een lift naar een andere plek toe. Hiervoor zou de speler wel zijn telefoon terug krijgen.

Uiteindelijk heeft de speler naar alle waarschijnlijkheid zijn telefoon weer teruggekregen, maar is zijn portemonnee meegenomen.

UPDATE: het zou gaan om de Spanjaard Ander Herrera, volgens het Franse 20 minutes.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.