Terug

Volg Vandaag Inside

'PSG-selectie ergert zich kapot aan sterallures Neymar en Messi'

'PSG-selectie ergert zich kapot aan sterallures Neymar en Messi'

22 dec 2021, 13:12

Op sportief vlak presteert Paris Saint-Germain naar behoren; de Parijzenaren staan strak aan kop in de Franse competitie en overwinteren in de Champions League. Achter de schermen schijnt het echter te knetteren in de selectie van trainer Mauricio Pochettino.

L'Équipe pakt daar woensdagochtend mee uit in een groot verhaal. Het sterrenensemble zou kampen met misdragingen van Neymar en Lionel Messi. De twee vrienden zouden door hun sterallures voor enorme irritaties zorgen in de selectie.

Neymar is dit seizoen nog allesbehalve in vorm binnen de lijnen. De Braziliaan scoorde nog maar 3 keer in 14 wedstrijden en wordt de afgelopen tijd geteisterd door een enkelblessure. Desondanks vond de 29-jarige vleugelaanvaller het niet nodig om zich te laten zien tijdens de jaarlijkse signeersessie met sponsoren. 'De clubleiding en zijn ploeggenoten konden dit niet waarderen, maar een sanctie kwam er niet', weet het Franse sportblad.

Messi maakte afgelopen zomer transfervrij de overstap naar Parijs, maar stelt tot dusver teleur met 6 doelpunten uit 15 wedstrijden. De kleine Argentijn won eind vorige maand alweer zijn zevende Ballon d'Or en vond dat hij wel een feestje verdiend had. Volgens L'Équipe huurde hij een club af in Parijs en zou de nacht hebben doorgehaald. Zijn medespelers, die ook aanwezig waren, stonden de volgende morgen weer op het trainingsveld, terwijl de Argentijn zich 'ziek' meldde. Dit zou de selectie enorm geïrriteerd hebben.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.