Terug

Volg Vandaag Inside

PSG schrijft Bakker alsnog in voor Champions League

PSG schrijft Bakker alsnog in voor Champions League

4 aug 2020, 17:01

Paris Saint-Germain heeft Mitchel Bakker toegevoegd aan de spelerslijst voor de Champions League. De clubs die nog actief zijn in het Europese bekertoernooi, hadden tot dinsdag de tijd om wijzigingen aan te brengen. Iedere club mag bij de UEFA maximaal 25 spelers inschrijven voor de Champions League.

De 20-jarige Bakker mag zich ineens basisspeler noemen bij de Franse kampioen. Met de Noord-Hollander als linksback won PSG de afgelopen twee weken de finales van de twee Franse bekertoernooien, de Coupe de France en de Coupe de la Ligue. De ploeg van trainer Thomas Tuchel neemt het volgende week woensdag in de kwartfinale van de Champions League op tegen Atalanta.

Bakker verruilde Ajax vorig jaar voor PSG. Hij zou bij de Franse topclub in het tweede gaan spelen, maar omdat dat elftal werd opgeheven, schoof Bakker door naar de hoofdmacht. In februari debuteerde de verdediger als basisspeler in het eerste elftal. PSG had Bakker niet ingeschreven voor de Champions League, maar Tuchel heeft hem net als aanvaller Eric Maxim Choupo-Moting nu alsnog toegevoegd. De vertrokken Thomas Meunier (Borussia Dortmund) en Edinson Cavani (nog geen nieuwe club) zijn geschrapt van de lijst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.