Terug

Volg Vandaag Inside

PSG rondt komst Mitchel Bakker af

PSG rondt komst Mitchel Bakker af

7 juli 2019, 15:30

Mitchel Bakker is officieel speler van PSG, meldt de Franse kampioen via de officiële kanalen. De linksback verlaat Ajax en tekent een contract voor vier seizoenen bij PSG.

Bakker zou afgelopen winter al de overstap maken naar PSG, maar door vertraging ging die deal niet door. Nu tekent de 19-jarige Bakker dus alsnog een contract in Parijs.

Bakker, die in de eredivisie geen minuut speelde, is voor PSG de vierde nieuwkomer. Eerder werden doelman Marcin Bulka (Chelsea) en de middenvelders Ander Herrera (Manchester United) en Pablo Sarabia (Sevilla) voor het nieuwe seizoen vastgelegd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.