Terug

Volg Vandaag Inside

PSG pas laat voorbij aan Stade Rennes

PSG pas laat voorbij aan Stade Rennes

28 jan 2019, 00:00

PARIJS (ANP) - Paris Saint Germain kwam pas laat op gang tegen Stade Rennes. De nog ongeslagen koploper in de Franse competitie nam in het Parc des Princes pas na een uur afstand van de tegenstander en won uiteindelijk met 4-1.

Na een vroege treffer van Edinson Cavani had M'Baye Niang Stade Rennes op gelijke hoogte gebracht. Het duurde vervolgens lang voordat PSG, zonder de geblesseerde Neymar, opnieuw wist te scoren. In het laatste half uur drukte PSG het krachtsverschil alsnog uit via treffers van Angel Di Maria, Kylian Mbappé en opnieuw Cavani.

PSG heeft dertien punten meer dan Lille dat vrijdag met 2-1 won bij Olympique Marseille. Olympique Lyon staat derde op zestien punten van PSG. Lyon won met 1-0 bij Amiens dankzij een doelpunt van Jason Denayer. Memphis Depay verzorgde de assist.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.