Terug

Volg Vandaag Inside

PSG opent onderhandelingen met Mbappé en Neymar

PSG opent onderhandelingen met Mbappé en Neymar

10 dec 2020, 00:59

Paris Saint-Germain gaat er alles aan doen om de twee sterspelers Neymar en Kylian Mbappé voor de club te behouden. Dat verzekerde voorzitter Nasser Al-Khelaifi na de royale overwinning tegen Basaksehir (5-1) in de Champions League, goed voor de eindzege in poule H. Neymar scoorde drie keer in dat duel en Mbappé bracht twee treffers op zijn naam.

Volgens Nasser Al-Khelaifi zijn de onderhandelingen over een nieuw contract met Neymar (28) en Mbappé (21) inmiddels begonnen. "Ze willen allebei blijven bij PSG. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goedkomt."

De huidige contracten van de Braziliaan Neymar en de Fransman Mbappé lopen medio 2022 af.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.