Terug

Volg Vandaag Inside

PSG neemt verbannen Mbappé toch weer op in de selectie

PSG neemt verbannen Mbappé toch weer op in de selectie

13 aug 2023, 12:00

Kylian Mbappé is weer opgenomen in de selectie van Paris Saint-Germain. De sterspeler van de Franse topclub weigert vooralsnog zijn volgend jaar aflopende contract bij PSG te verlengen en voorzitter Nasser Al-Khelaifi wil niet dat dat volgend jaar transfervrij vertrekt.

De aanvaller zat als gevolg van de situatie niet bij de selectie van trainer Luis Enrique voor de wedstrijd tegen Lorient. Zonder Mbappé kwam PSG zaterdagavond niet verder dan een 0-0-gelijkspel."

Na zeer constructieve en positieve gesprekken tussen Paris Saint-Germain en Kylian Mbappé voorafgaand aan de wedstrijd PSG - Lorient is de speler vanochtend weer opgenomen in het eerste trainingsteam", liet PSG in een persbericht weten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.