Terug

Volg Vandaag Inside

PSG neemt Senegalees Gueye over van Everton

PSG neemt Senegalees Gueye over van Everton

30 juli 2019, 12:27

Idrissa Gueye verruilt Everton voor Paris Saint-Germain. De Senegalese middenvelder heeft tot juni 2023 getekend in Parijs. De Franse topclub betaalt naar verluidt 32 miljoen euro voor Gueye.

De 29-jarige Gueye speelde sinds 2016 108 wedstrijden voor Everton. Daarvoor speelde hij voor Aston Villa en OSC Lille.

"Na de Afrika Cup wil ik mijn loopbaan nieuw leven inblazen door over te stappen naar PSG, een van de meest gestructureerde en ambitieuze clubs van Europa", zei Gueye. "Ik kan niet wachten om in de geweldige sfeer van het Parc des Princes te spelen, want die heeft tijdens mijn tijd in Frankrijk veel indruk gemaakt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.