Terug

Volg Vandaag Inside

PSG mist aanvallend trio tegen RB Leipzig

PSG mist aanvallend trio tegen RB Leipzig

3 nov 2020, 11:23

Paris Saint-Germain moet het woensdag in de Champions League ook doen zonder Kylian Mbappé. De Franse aanvaller heeft een hamstringblessure en reist niet mee naar Duitsland voor het duel met RB Leipzig. Trainer Thomas Tuchel kan ook niet beschikken over de al wat langer afwezige aanvallers Neymar en Mauro Icardi.

Mbappé moest zich zaterdag in de gewonnen competitiewedstrijd tegen Nantes (0-3) een kwartier voor tijd laten wisselen vanwege klachten. De 21-jarige aanvaller had vanaf de strafschopstip zijn zevende treffer van dit seizoen in de Franse competitie gemaakt.

Tuchel mist naast het aanvallende trio Mbappé, Neymar en Icardi ook de middenvelders Marco Verratti en Julian Draxler. De trainer van de Franse kampioen hoopt dat al die spelers na de komende interlandperiode weer hersteld zijn.

Mitchel Bakker maakt wel deel uit van de selectie van 22 man. De 20-jarige linksback fungeerde in de vorige twee wedstrijden in de Champions League als invaller. PSG, de verliezend finalist van afgelopen seizoen, verloor van Manchester United (1-2) en won daarna dankzij twee doelpunten van Moise Kean bij Basaksehir (0-2).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.