Terug

Volg Vandaag Inside

PSG met Neymar en Mbappé tegen Liverpool

PSG met Neymar en Mbappé tegen Liverpool

27 nov 2018, 20:28

PARIJS (ANP) - De sterspelers Neymar en Kylian Mbappé staan woensdagavond aan de aftrap bij Paris Saint-Germain in het belangrijke duel met Liverpool. ,,Ze zijn fit en zullen starten", zei trainer Thomas Tuchel tijdens de persconferentie voorafgaand aan de vijfde groepswedstrijd in de Champions League.

De Duitse coach hield beide aanvallers afgelopen weekeinde in de competitie uit voorzorg aan de kant. De Braziliaan en Fransman kwamen beiden met lichte blessures terug van interlandverplichtingen. Neymar kampte met een spierverrekking in zijn rechterbovenbeen, Mbappé had last van een een kneuzing aan zijn rechterschouder.

In de Champions League moet PSG met vijf punten uit vier duels vol aan de bak om de knock-outfase te halen. Liverpool en Napoli hebben zes punten, Rode Ster Belgrado doet met vier punten ook nog volop mee.

De wedstrijd tussen PSG en Liverpool begint woensdag in Parijs om 21.00 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.