Terug

Volg Vandaag Inside

'PSG mengt zich in strijd om Bayern-verdediger Alaba'

'PSG mengt zich in strijd om Bayern-verdediger Alaba'

23 feb 2021, 20:28

Paris Saint-Germain is nadrukkelijk in beeld om de nieuwe werkgever te worden van Bayern München-verdediger David Alaba. De Oostenrijkse international kondigde eerder deze maand aan na het seizoen de Duitse club te verlaten. Zijn contract loopt af waardoor er geen transferbedrag hoeft te worden betaald.

TV-zender Sky en de krant Bild melden dat PSG Alaba al een aanbod heeft gedaan. Volgens Sky is er zelfs al een gesprek geweest tussen de verdediger en clubpresident Nasser Al-Khelaifi. De 28-jarige Alaba zou ook in beeld zijn bij Real Madrid. Volgens Bild gaat zijn voorkeur nog steeds uit naar de Spaanse competitie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.