Terug

Volg Vandaag Inside

PSG meldt zich bij Ajax voor De Jong én De Ligt

PSG meldt zich bij Ajax voor De Jong én De Ligt

3 jan 2019, 17:12

Paris Saint-Germain wil niet één, maar twee spelers van Ajax overnemen. De club uit Parijs zou volgens het Spaanse Marca een bod hebben gedaan op Frenkie de Jong én Ajax-aanvoerder Matthijs de Ligt.

Een bedrag wordt er vooralsnog niet genoemd door het Spaanse medium, wel is duidelijk dat de Franse club meer kan bieden dan concurrerende clubs als Manchester City en FC Barcelona.

Matthijs de Ligt werd afgelopen dagen ook meerdere malen gelinkt aan een transfer naar Juventus. De koploper van de Serie A zou zelfs toptalent Moïse Kean willen betrekken in een ruildeal.

Met een winterse transfer hoeven de Europese topclubs in ieder geval geen rekening te houden. 'Het is bekend dat we gezegd hebben dat er in de winter niemand weggaat. Dat is kansloos, welk bedrag er ook op tafel komt.' Aldus Marc Overmars.

De mannen snappen NIETS van keuze Frenkie de Jong

René ziet De Ligt graag samen met Van Dijk spelen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.