Terug

Volg Vandaag Inside

PSG laat Neymar in Brazilië herstellen

PSG laat Neymar in Brazilië herstellen

21 feb 2019, 08:50

PARIJS (ANP) - De Braziliaanse aanvaller Neymar gaat in eigen land werken aan het herstel van een voetblessure. De duurste voetballer ter wereld raakte op 23 januari geblesseerd in de gewonnen bekerwedstrijd tegen Strasbourg (2-0). Neymar brak opnieuw een middenvoetsbeentje in zijn rechtervoet, net als een jaar geleden.

De 27-jarige aanvaller liet zich toen in Brazilië opereren en was net op tijd fit voor het WK in Rusland. Nu heeft Neymar in overleg met de medische staf van PSG voor een conservatieve behandelmethode gekozen, zonder operatie. De Braziliaan hoopt dat zijn blessure met rust geneest. Neymar liet zich al behandelen in Parijs en Barcelona, waar hij eerder speelde, en gaat nu met toestemming van PSG voor tien dagen naar Brazilië voor ,,specifieke behandeling''. Enkele leden van de medische staf van de Franse kampioen vergezellen hem.

,,Deze blessure is meer gecompliceerd'', zei Neymar onlangs. ,,Het viel me heel zwaar om het te accepteren. Ik heb twee dagen lang thuis gehuild.'' Naar verwachting heeft de Braziliaan tien weken nodig om te herstellen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.