Terug

Volg Vandaag Inside

Geblunder Chelsea kost Ziyech transfer naar PSG

Geblunder Chelsea kost Ziyech transfer naar PSG

1 feb 2023, 10:32

Hakim Ziyech moet het seizoen afmaken bij Chelsea. De 29-jarige Marokkaanse international hoopte de overstap te maken naar Paris Saint-Germain, maar die transfer gaat definitief niet door. Het beroep dat PSG in eigen land bij de Professional Football League (LFP) indiende, is afgewezen.

Ziyech doorstond dinsdag bij de Franse topclub de medische keuring, maar de huurdeal ging niet door omdat administratieve documenten niet op tijd waren ingeleverd. Volgens PSG ligt de fout bij Chelsea, waar kort voor het sluiten van de transfermarkt meerdere fouten zouden zijn gemaakt bij het versturen van de betreffende documenten. De LFP liet Paris Saint-Germain al vrij snel weten dat het beroep is verworpen.

Ziyech zou de enige tussentijdse versterking zijn geweest voor Paris Saint-Germain, dat over twee weken in de achtste finales van de Champions League Bayern München treft.

Ziyech, die in Nederland voor Ajax, sc Heerenveen en FC Twente uitkwam, kreeg in het eerste deel van dit seizoen weinig speeltijd van trainer Thomas Tuchel. Na diens ontslag mocht hij van de nieuwe manager Graham Potter wat vaker spelen. Zo stond Ziyech in drie van de laatste vier competitiewedstrijden van Chelsea in de basis.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.