Terug

Volg Vandaag Inside

PSG in bekertopper tegen Lille nog zonder Neymar

PSG in bekertopper tegen Lille nog zonder Neymar

16 mrt 2021, 19:50

Paris Saint-Germain kan ook in de bekertopper tegen Lille geen beroep doen op aanvaller Neymar. De Braziliaan is nog altijd niet volledig hersteld van de dijbeenblessure die hij op 10 februari in het vorige bekerduel tegen Caen opliep.

De Franse landskampioen meldde aanvankelijk dat Neymar vier weken afwezig zou zijn. Coach Mauricio Pochettino zei dinsdag dat hij hoopt de 29-jarige aanvaller terug te hebben voor het duel van zondag tegen Olympique Lyon. "Het doel is om Neymar zo snel mogelijk terug in de groep te hebben. We zullen zien of hij beschikbaar is voor Lyon. Dat zou mooi zijn."

De coach hoopt dat aanvoerder Marquinhos en aanvaller Ángel di Maria weer inzetbaar zijn woensdag tegen Lille, dat de koploper is in de Franse Ligue 1. Bij Di Maria en bij de ouders van Marquinhos werd afgelopen weekend ingebroken terwijl de voetballers tegen Nantes speelden. "Ángel en Marqui zijn oké. Het belangrijkste is dat het goed gaat met de familieleden", zei Pochettino.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.