Terug

Volg Vandaag Inside

PSG houdt Neymar en Mbappé aan de kant

PSG houdt Neymar en Mbappé aan de kant

23 nov 2018, 14:48

PARIJS (ANP) - Paris Saint-Germain speelt zaterdag tegen Toulouse zonder Neymar en Kylian Mbappé. De twee sterren van de Franse topclub kwamen met lichte blessures terug van interlandverplichtingen. Trainer Thomas Tuchel wil tegen Toulouse geen risico's nemen met zijn aanvallers en hoopt dat ze dan volgende week woensdag in de Champions League tegen Liverpool weer inzetbaar zijn. Mbappé is met elf doelpunten de topscorer van de Franse competitie, Neymar maakte er eentje minder.

De Braziliaan heeft een spierverrekking in zijn rechterbovenbeen, Mbappé liep bij het Franse elftal een kneuzing in zijn rechterschouder op. Met de maximale score van 39 punten uit dertien wedstrijden staat PSG in de Ligue 1 al een straatlengte voor op de concurrentie.

In de Champions League moet de ploeg van Tuchel met vijf punten uit vier duels vol aan de bak om de knock-outfase te halen. Liverpool en Napoli hebben zes punten, Rode Ster Belgrado doet met vier punten ook nog volop mee.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.