Terug

Volg Vandaag Inside

'PSG grijpt keihard in en schorst Messi'

'PSG grijpt keihard in en schorst Messi'

2 mei 2023, 20:48

Paris Saint-Germain heeft sterspeler Lionel Messi voor de komende twee weken geschorst, melden verschillende Franse media. De 35-jarige Argentijn zou in die periode niet mogen meetrainen en mist de competitiewedstrijden tegen Troyes en Ajaccio. Reden voor de schorsing is een ongeoorloofd uitstapje van de vedette naar Saudi-Arabië na de thuisnederlaag tegen Lorient (1-3) zondag.

Volgens de Franse sportkrant L'Équipe krijgt wereldkampioen Messi de komende twee weken ook niet betaald. PSG moet de komende weken nog de Franse landstitel veiligstellen. Met nog vijf wedstrijden te gaan is de voorsprong van de koploper op Olympique Marseille 5 punten.

Messi ontbrak maandag op de training vanwege zijn uitstapje, hoewel de club hem dat volgens L'Équipe eerder verboden had. Volgens Messi zelf was de trip niet uit te stellen. Zijn bezoek lag vast in zijn contract als toeristisch ambassadeur van Saudi-Arabië. De afwezigheid van de speler in het oefencomplex van de Parijse club zou voor veel discussie gezorgd hebben.

René van der Gijp adviseerde Lionel Messi onlangs bij Vandaag Inside nog over zijn toekomst. Bekijk de beelden hieronder.

René adviseert Messi over toekomst: ‘Dat is toch het allerleukste wat er is?’
1:27
René adviseert Messi over toekomst: ‘Dat is toch het allerleukste wat er is?’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.