Terug

Volg Vandaag Inside

‘PSG doet ULTIEM bod en wil Mbappé best betaalde speler ter wereld maken’

‘PSG doet ULTIEM bod en wil Mbappé best betaalde speler ter wereld maken’

17 feb 2022, 15:44

Paris Saint-Germain wil van Kylian Mbappe de best betaalde speler ter wereld maken, om zo een overstap van de Franse international naar Real Madrid tegen te houden. PSG zou bereid zijn de ster een basissalaris te betalen van rond de 1 miljoen euro per week, wat neerkomt op zo'n 50 miljoen per jaar, meldt de Britse krant The Independent.

'De Franse club beseft het belang van Mbappé, misschien wel de beste speler ter wereld voor de komende tien jaar, en is bereid om een contract aan te bieden dat nog niet eerder is vertoond', schrijft de krant.

Mbappé heeft naar eigen zeggen nog geen besluit genomen over zijn toekomst. Hij heeft zijn deze zomer aflopende contract bij Paris Saint-Germain nog niet verlengd en Real Madrid zou een belangrijke kandidaat zijn om hem in te lijven.

'Ik heb nog geen besluit genomen over mijn toekomst. Ik speel voor Paris Saint-Germain, een van de beste clubs ter wereld. Ik geef alles en we zien wel wat er volgend seizoen gebeurt', zei de 23-jarige aanvaller op de Spaanse tv.

De aanvaller maakte dinsdag voor PSG het enige doelpunt in de Champions League-wedstrijd tegen uitgerekend Real Madrid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.