Terug

Volg Vandaag Inside

PSG-directeur ontslagen na mislopen Frenkie de Jong

PSG-directeur ontslagen na mislopen Frenkie de Jong

25 jan 2019, 12:59

Antero Henrique zou dit voorjaar moeten vertrekken als directeur bij Paris Saint-Germain, zo meldt ESPN. Frenkie de Jong koos na diverse gesprekken uiteindelijk voor FC Barcelona en niet voor Paris Saint-Germain, dat nieuws kwam hard aan in Parijs.

Henrique bracht enkele malen een bezoek aan Amsterdam, samen met rechterhand Maxwell, maar uiteindelijk koos de Oranje-international toch voor Barcelona. Volgens Franse media wist Henrique van tevoren dat zijn continuïteit bij Paris Saint-Germain afhankelijk was van het wel of niet binnenhalen van de handtekening van Frenkie de Jong.

Voormalig manager van Arsenal Arsene Wenger zou al klaarstaan om de 50-jarige Portugees op te volgen als directeur bij PSG.

'PSG begon te twijfelen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.