Terug

Volg Vandaag Inside

PSG-directeur haalt uit naar Messi: ondanks blessure tóch naar Argentinië

PSG-directeur haalt uit naar Messi: ondanks blessure tóch naar Argentinië

8 nov 2021, 11:29

Lionel Messi wordt in zijn eerste seizoen bij Paris Saint-Germain geteisterd door aanhoudende blessures, maar is desondanks tóch vertrokken naar Argentinië voor WK-kwalificatiewedstrijden. PSG-directeur Leonardo heeft in een reactie aan Le Parisien laten weten hier allesbehalve blij mee.

Messi kwam tot op heden tot slechts 5 wedstrijden in de Ligue 1 voor de Parijzenaars, waarin hij nog niet wist te scoren. En dat terwijl het Franse seizoen al 13 wedstrijden onderweg is. Zijn afwezigheid kent verschillende oorzaken. De kleine Argentijn mistte in de beginfase wedstrijden vanwege een trainingsachterstand, terwijl hij eind september een verrekking opliep. In oktober mistte Messi het treffer met Angers in verband met interlandverplichtingen en afgelopen weekend was hij er, door knieklachten, niet bij tegen Bordeaux.

Ondanks de nieuwe knieblessure reist Messi toch af naar Argentinië voor de WK-kwalificatiecyclus. Directeur Leonardo heeft de keuze van de vedette hard veroordeeld. 'We vinden het niet oké dat een speler vertrekt vanwege interlandverplichtingen, terwijl die in onze ogen niet fit is of herstellende is. Het is niet logisch. Voor dit soort situaties moet de UEFA regels opstellen', zei een geïrriteerde Leonardo.

Argentinië speelt de komende periode belangrijke wedstrijden tegen Uruguay en Brazilië. Met een huidige tweede plek op de ranglijst, zijn de vooruitzichten voor Messi & co opperbest. Of de PSG-vedette minuten kan maken, is niet duidelijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.