Terug

Volg Vandaag Inside

PSG-directeur bevestigt: 'De Ligt komt niet'

PSG-directeur bevestigt: 'De Ligt komt niet'

9 juli 2019, 13:52

De transfer van Matthijs de Ligt naar PSG deze zomer is definitief van de baan. Zo bevestigt de technisch directeur van PSG Leonardo in een groot interview met de Franse krant Le Parisien dinsdag.

"De Ligt zal niet naar PSG komen. Er was wel een mogelijkheid. Hij is een geweldige speler, maar dit is geen goed moment om een grote investering te doen. We hebben geen envelop met daarin 200 miljoen euro om uit te geven. We moeten rustig blijven," aldus Leonardo.

De Italiaanse krant Tuttosport meldt dinsdag dat Juventus de overgang van Matthijs de Ligt voor aankomende zaterdag afgerond wil hebben. Daarmee wil de ploeg voorkomen dat de Ajacied met zijn ploeg afreist naar Oostenrijk voor het trainingskamp. Juventus wil dat de Oranje-international een paar dagen later in dienst van de Italiaanse club op het vliegtuig stapt naar Singapore voor een Aziatische tour.

De Spaanse krant Mundo Deportivo meldt dinsdag dat FC Barcelona een akkoord met Ajax heeft bereikt over een transfersom van 75 miljoen voor De Ligt. Alleen het salaris zou nog een discussiepunt zijn. De Ajacied wil echter niets anders dan naar Juventus, zo verzekert Tuttosport.

Wordt vervolgd..

De Ligt killt transfertalk: 'De transferperiode is nog niet eens begonnen'

De Ligt killt transfertalk: 'Transferperiode is nog niet eens begonnen'
4:13
De Ligt killt transfertalk: 'Transferperiode is nog niet eens begonnen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.