Terug

Volg Vandaag Inside

PSG blijft thuis tegen Monaco steken op gelijkspel

PSG blijft thuis tegen Monaco steken op gelijkspel

13 jan 2020, 00:07

AS Monaco heeft een einde gemaakt aan de zegereeks van Paris Saint-Germain, dat de laatste acht duels - in alle competities - had weten te winnen. PSG, waar Neymar twee keer scoorde, kwam thuis tegen Monaco niet verder dan 3-3.

Paris Saint-Germain leidde al na drie minuten met 1-0, maar tien minuten later stond het plots 2-1 voor Monaco. Nog voor rust had PSG opnieuw een voorsprong, maar Islam Slimani maakte in de tweede helft gelijk.

Voor PSG was het pas het eerste gelijkspel van het seizoen. Er werd wel al drie keer verloren. De regerend landskampioen gaat nog altijd onbedreigd aan kop, met vijf punten voorsprong op Olympique Marseille.

Monaco presteert na een slecht begin van het seizoen een stuk beter. De club is opgeklommen naar de achtste plek in Ligue 1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.