Terug

Volg Vandaag Inside

'Przemyslaw Tyton (35) wordt bij Ajax de tijdelijke keepersoplossing'

'Przemyslaw Tyton (35) wordt bij Ajax de tijdelijke keepersoplossing'

7 mrt 2022, 11:15

Ajax heeft gekozen voor Przemyslaw Tyton als de tijdelijke keepersoplossing. Dat meldt De Telegraaf. Remko Pasveer en Jay Gorter haakten door blessures af, waardoor de Amsterdammers alleen vertrekkend doelman André Onana in de gelederen hebben. 

De 35-jarige Tyton, oud-doelman van onder meer Roda JC, PSV, VfB Stuttgart, Deportivo La Coruña, FC Cincinnati werkte in het verleden samen met Erik ten Hag bij PSV, waar de Tukker toen assistent-trainer was.

In eerste instantie leken de Amsterdammers te gaan voor Robbin Ruiter, die afgelopen donderdag tijdens een proeftraining op De Toekomst een goede indruk maakte. Ten Hag kiest uiteindelijk voor Tyton vanwege zijn ervaring en zijn fitheid. Tyton was op zoek naar een nieuwe club, nadat hij zijn laatste wedstrijd op 24 oktober speelde namens FC Cincinnati.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.