Terug

Volg Vandaag Inside

'Provocaties Mourinho laten me koud'

'Provocaties Mourinho laten me koud'

19 okt 2020, 15:53

Arsène Wenger en José Mourinho zijn geen vrienden. Dat bleek opnieuw na het uitbrengen van de biografie van de Franse coach, die 22 jaar trainer was van Arsenal.

In die biografie rept hij met geen woord over Mourinho, terwijl dat toch een van zijn grootste rivalen was in de Premier League. Ze troffen elkaar negentien keer. De twee vlogen elkaar in 2014 zelfs aan na een duel tussen Arsenal en Chelsea.

"Dat komt omdat hij me nooit kon verslaan", antwoordde Mourinho vorige week op de vraag waarom hij niet wordt genoemd in het boek van Wenger. De Fransman reageerde op Canal Plus. "Zijn woorden en permanente provocaties laten me koud. Met hem lijkt het wel alsof ik in de kleuterklas zit, maar dat is nu eenmaal zijn persoonlijkheid."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.