Terug

Volg Vandaag Inside

Promo John de Bever en Anny Schilder voor Televizier-Ring gaat he-le-maal fout

Promo John de Bever en Anny Schilder voor Televizier-Ring gaat he-le-maal fout

11 sep 2022, 15:20

Met nog enkele dagen te gaan voordat de stembussen sluiten voor de Gouden Televizier-Ring voert John de Bever nog volop campagne voor zijn programma 'De Bevers'. Een promo met Anny Schilder loopt echter in de soep.

Het programma van John en zijn partner Kees behoort in de laatste tussenstand tot de top 7 van de prestigieuze verkiezing. De volkszanger trommelde afgelopen periode diverse bekende namen op om zijn realityshow te promoten, waaronder Johan Derksen, Wesley Sneijder en Corry Konings. In een nieuwe video op zijn Instagram-kanaal komt Anny Schilder aan bot, waarover John recentelijk nog een anekdote vertelde in Veronica Offside.

De Volendamse zangeres komt echter niet helemaal uit haar woorden, waarna ze in lachen uitbarst. Bekijk de heerlijke video hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.