Terug

Volg Vandaag Inside

Promes weer op vrije voeten

Promes weer op vrije voeten

15 dec 2020, 17:57

Ajax-speler Quincy Promes is weer op vrije voeten. Het Openbaar Ministerie heeft hem dinsdag heengezonden. Volgens het OM zijn er geen gronden om het voorarrest van de 28-jarige voetballer te verlengen. Promes blijft wel verdachte in de zaak.

De Ajacied werd zondagochtend gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij, die in juli plaatsvond in een loods in Abcoude. Hierbij liep een familielid van de voetballer onder meer zeer ernstig knieletsel op.

Promes ontkent iedere betrokkenheid, liet zijn advocate Manon Aalmoes eerder weten. Haar verklaring staat haaks op die van Yehudi Moszkowicz, de advocaat van het familielid van Promes dat werd gestoken.

In de nieuwste editie van Koffie met Valentijn reageert Valentijn op de situatie van Quincy Promes. Bekijk hieronder de video.

Koffie met Valentijn: ’Ik denk dat Ajax Promes dan gewoon laa...
15:10
Koffie met Valentijn: ’Ik denk dat Ajax Promes dan gewoon laa...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.